İsmetpaşa İlkokulu
ZAFERİMİLLİ MAHALLESİ YUKARI PINAR SOKAK NO 1 ALTINORDU / ORDU

VİZYON

Öğrenmenin severek gerçekleştirildiği, kişilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda çağdaş eğitim, öğretim, yöntem ve teknikleriyle; bilimsel ve teknolojik esaslara, yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlayan, bilimsel düşünmenin temellerinin atıldığı eğitim kurumlarından biri olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizin, bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, milli, manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını sağlayan, yeniliklere açık, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, çevre sorunlarına duyarlı, dürüst, ahlaklı ve mutlu bireyler yetiştiren, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır.

NORMAL

08.50-14.40

Pansiyon Bilgisi

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İÇİN ÖZEL SERVİSLE OKULUMUZA ULAŞIM İMKANI BULUNMAKTADIR.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

0 km (ULAŞIM, YAYA OLARAK, 67/A DOLMUŞ HATTINI KULLANARAK YA DA ÖZEL ARAÇLA SAĞLANABİLİR.)

ZAFERİMİLLİ MAHALLESİ, YUKARIPINAR SOKAK NO:1 ALTINORDU/ORDU

Sportif Etkinlikler

OKUL İÇİ SPORTİF ETKİNLİKLER GÖRSEL SANATLAR VE DRAMA EGZERSİZ ÇALIŞMALARI HALK OYUNLARI KURSU

Proje Çalışmaları